Click here to Find a Contractor in your area.
Welcome! Here are the website rules, as well as some tips for using this forum.

If you've found help here, check back in to let us know how everything worked out.
It's a great way to thank those who helped you.
Need to contact us? Visit https://heatinghelp.com/contact-us/.

CCB-150 COMBI WALL UNIT

I have a ccb-150 that ran goo for about 6 months of installation, then errors like A48, then A01 not sure what else codes started left and right, keep on reseting it and now and now it stop producing hot water on demand, meaning I open the hot water valve and nothing happens, but once I unplug it and plug it back ignition comes on and if I open the hot water valve I got continuos hot water, once I shut off the valve and turn it back on ignition does not happen,
getting frustrated to the point of trashing it.

Comments

  • DZoroDZoro Posts: 771Member
    Sounds like the system has some installation issues. Was it install by a contractor, if so bring him back. If it was installed by yourself, go through the install manual very carefully making sure all instructions have been followed, with no exceptions. Venting, gas pressures, and combustion analysis all must be perfectly calibrated to have good success with the install.
  • Le JohnLe John Posts: 136Member
    The A48 error is Air signal protection activation Fault F05 for 150 seconds See Fault F05.

    F05
    The air pressure transducer does
    not receive a sufficient minimum
    value within 25 seconds
    Possible causes
    Incorrect air pressure transducer wiring Check the wiring
    Flue not correctly sized or obstructed Check the length of flue and that it is clean.
  • MannyLopesMannyLopes Posts: 4Member
    replaced the air pressure transducer, ignitor, DHW sensor 1 and delivery sensor because it stopped saying A48 but saying F10 , what mess, then Cleaned the water meter sensor, now it turns on when open the faucet but now says F50.. I forgot to say I changed the board too, I got almost $1500 into this boiler and still got a alarm..
  • JakeCKJakeCK Posts: 88Member
    At $1500 into it so far, wouldn't it have been more cost effective to hire a professional instead of firing the parts cannon at it?
  • Le JohnLe John Posts: 136Member
    F50
    Modulation regulator fault
    Wiring disconnected
    @MannyLopes Have you contacted Utica Technical Support?
Sign In or Register to comment.

Welcome

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!