Welcome! Here are the website rules, as well as some tips for using this forum.
Need to contact us? Visit https://heatinghelp.com/contact-us/.
Click here to Find a Contractor in your area.

Hot water but no heat on radiators Beckett S100 Boiler 2 zone

Options
OZOZ1
OZOZ1 Member Posts: 3
Help!! I have a Beckett S100 Boiler which was

recently cleaned and serviced. I have hot water but no heat in the

baseboard heaters. I replaced the batteries on both thermostats but

still nothing. I hear a constant electrical hum from the triple Aquastat

relay and not sure if this is the problem or the relay attached to the

two zones since the pipes are only hot until that point. please help.

What could be wrong and how can I fix it.





Thanks

Comments

  • Alan Welch
    Alan Welch Member Posts: 270
    Options
    Recently serviced

    I would contact the outfit that serviced it. It may be something simple like a valve left closed, or switch left off.
  • OZOZ1
    OZOZ1 Member Posts: 3
    Options
    Tried That

    Thanks, I checked all that, I even checked the two relay valves and nothing looks to be out of place. How can I test the Circulator pump and the triple aquastat relay?
  • Aaron_in_Maine
    Aaron_in_Maine Member Posts: 315
    Options
    Power

    Turn up your thermostat wait a few minutes check for power at the pump if you have power and no circulation bad pump. Make sure to wait because some zone valves take a few minutes to open.

    There was an error rendering this rich post.

This discussion has been closed.